top of page

Online kaarten?

We bieden graag onderstaande kaartdisciplines aan, waar je online kan kaarten.

IWWA is niet verantwoordelijk voor de aangeboden online spellen, noch betrokken bij deze providers.

freewhist.jpg

Freewhist

FreeWhist is de website bij uitstek om in België kleurenwiezen te spelen. FreeWhist laat u toe online te spelen tegen honderden gepassioneerde spelers.

Whisthub.jpg

Whisthub

Bent u gepassioneerd door Kleurenwiezen? Dan bent u op Whisthub op de juiste plek! Whisthub is een website waarop u online kunt Kleurenwiezen tegen andere spelers.

Om een spel te beginnen kunt u een open tafel vervoegen of een nieuw spel hosten. Nodig uw vrienden uit voor een spelletje op whisthub.com!

Niemand online? Geen probleem! U kunt ook alleen tegen de computer spelen

play that card.jpg

Play That Card

Met Play That Card kan je vanaf nu altijd en overal je favoriete kaartspel spelen. Vanuit je eigen zetel, in de wachtzaal,… waar je dus maar wilt. Installeer de app op je tablet, nodig je vrienden uit en daag hen uit voor een spelletje of voor een hele avond kaartplezier. Zelfs wanneer er een speler ontbreekt zal dat jullie niet kunnen tegenhouden! Niemand online? Je kan ook tegen mensen van over de hele wereld spelen die met jou de passie voor het kaartspel delen.

Manillen,.jpg

Manillen Online

Speel gratis de online versie van het bekende kaartspel Manillen. Je kunt de 4-speler variant spelen tegen anderen of computertegenstanders.

bottom of page