top of page

Suggesties / Suggestions

Openbaar·75 leden

Njikiolop MaersNjikiolop Maers
Njikiolop Maers

İş günlərində vaxtım çox dəyişkən olur və buna görə əvvəlcədən müəyyən saatlara bağlı olan variantlar mənə uyğun gəlmir. Bəzən səhər qısa müddət, bəzən isə gecə bir neçə saat boş vaxtım olur və həmin vaxtdan rahat şəkildə istifadə etmək istəyirəm. Azərbaycanda günün müxtəlif saatlarında istifadə edilə bilən onlayn seçim axtararkən platformanın sabit işləməsi, mobil telefondan giriş və hesab təhlükəsizliyi kimi məsələləri necə qiymətləndirmək daha düzgündür?

6 weergaven
Kiloper Ferk
8월 10일

Axşam vaxtı internetdə nəsə axtaranda mənim üçün platformanın nə qədər rahat işləməsi çox vacibdir. Çünki gün ərzində kifayət qədər müxtəlif informasiya ilə qarşılaşırıq və boş vaxtda əlavə qarışıqlıq istəmirəm. Azərbaycan istifadəçiləri üçün rəqəmsal seçimləri müqayisə edənlər səhifəsinə də nəzər sala bilərlər. Məncə, burada mobil versiyaya xüsusi diqqət etmək lazımdır. Səhifənin kiçik ekranda düzgün görünməsi, əsas bölmələrin rahat tapılması və məlumatların oxunaqlı olması gündəlik istifadəni xeyli dəyişir. Mənim üçün çoxlu funksiya yox, həmin funksiyaların necə təqdim edilməsi daha vacibdir. Hər şey göz qabağındadırsa, istifadəçi də vaxt itirmir. Azərbaycan dilində məlumatların olması da yerli auditoriya üçün əlavə rahatlıq yarada bilər. Təbii ki, hər kəs platformanı öz ehtiyaclarına görə qiymətləndirəcək. Məncə, ən düzgün yanaşma səhifəni özünüz yoxlamaq, digər alternativlərlə müqayisə etmək və istifadə etməzdən əvvəl qaydaları diqqətlə oxumaqdır.

leden

bottom of page