top of page

Suggesties / Suggestions

Openbaar·44 leden

Alex Brod
Alex Brod

Fast dynamic score update sites?

Salamlar, hörmətli sahə həvəskarları! Canlı təqdimat proseslərində anlıq göstəricilərə və ya ümumi yekun nəticələrə fərdi cədvəllər hazırlamağı çox sevirəm. Amma hal-hazırda istifadə etdiyim platformanın daxili sistemi elə ləng işləyir ki, yeni məlumat daxil olan kimi dərhal canlı yenilənmə panelini kilidləyir və mənə çevik hərəkət etməyə imkan vermir. Saniyəlik gecikməsi belə olmayan, insanı əsəbiləşdirməyən müasir bir informasiya şirkəti haranı tövsiyə edirsiniz? Mənə ingiliscə böyük mətnlərlə vaxt itirtməyən, istifadəçilərin qısa şəkildə link və dürüst rəy paylaşdığı ingilis dilində bəsit bir ünvan göstərin.

7 weergaven
Mark
Mark
eergisteren

Gəncə xalçalarının vizual naxışları ilə əylənənlərin o bədii dünyasını böyük maraqla izlədim, fəqət mənim bütün həyatım Qəbələnin o uca dağ zirvələrində nadir fauna növlərinin fotoşəkillərini çəkmək üçün günlərlə gözləməklə keçir. Bu çətin təbiət mühitində obyekti anidən yaxalamaq üçün böyük səbir lazımdır, ona görə də boş vaxtlarımda mənə saniyəlik gecikməsi olmayan sürətli bir rəqəmsal hərəkət sahəsi gərək olur. İnternet şəbəkəsinin zəif olduğu dağ şəraitində belə heç bir donma yaşamadan daxil ola biləcəyim bələdçi portalını açdım və çevik crash simulyasiyaları üçün keçərli olan ən son yenilənmiş giriş şifrəsini götürdüm. Altyapı o qədər mükəmməl optimizasiya olunub ki, reaktiv modellərin sürət qrafiklərini tam vaxtında tənzimləyərək daxili göstəricilərimi dərhal təsdiqlədim. Bu sürət dağ başında mənə əla bir rəqəmsal komfort bəxş etdi.

Bewerkt

leden

bottom of page